Syltet spaghettigræskar
SERVERING
10 portioner
Energiindhold for hele retten: 4730 kJ
Energifordeling:
Fiber: 18.7 g
Protein: 4 %
Kulhydrat: 94 %
Fedt: 2 %
Skræl græskarrene, halver dem og fjern kernerne med en ske. Skær græskarrene i tynde skiver. Bring eddike og sukker i kog sammen med ingefær, hvidløg, chili og korianderfrø. Tilsæt skiverne og hæld det hele på rene beholdere.
Server fx i glas til Castello organic brie, Tistrup Digekrone 48% – skåret som ta’ selv buffet.
I stedet for spaghettigræskar kan du bruge butternutsquash. Lad da squashskiverne kog i lagen i 5-10 min. så de bliver let møre.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000