Syltet spaghettigræskar

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 30 g hvidløg i skiver
  • 2000 g Rørsukker
  • 100 g skrællet frisk ingefær i 1 cm skiver
  • 2 liter eddike
  • 20 g korianderfrø
  • 30 g rensede og halverede grøn chilipeber
  • 2000 g spaghettigræskar

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 4730 kJ

Energifordeling:

Fiber: 18.7 g
Protein: 4 %
Kulhydrat: 94 %
Fedt: 2 %

Fremgangsmetode

Skræl græskarrene, halver dem og fjern kernerne med en ske. Skær græskarrene i tynde skiver. Bring eddike og sukker i kog sammen med ingefær, hvidløg, chili og korianderfrø. Tilsæt skiverne og hæld det hele på rene beholdere.

Tip

Server fx i glas til Castello organic brie, Tistrup Digekrone 48% – skåret som ta’ selv buffet.
I stedet for spaghettigræskar kan du bruge butternutsquash. Lad da squashskiverne kog i lagen i 5-10 min. så de bliver let møre.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.