Syltede svampe med citron og chili

SERVERING

20 portioner

Ingredienser

  • 6 g Groft salt
  • 40 g olivenolie
  • 40 g friskpresset citronsaft
  • 10 g fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 800 g rensede og finthakkede svampe fx champignoner, bøgehatte eller kejserhatte
  • 10 g finthakkede rød chilipeber
  • 3 g laurbærblad
  • 5 g frisk oreganoblad
  • 40 g lys sirup

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 2940 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 14 %
Kulhydrat: 33 %
Fedt: 53 %

Fremgangsmetode

Lad olien blive varm i en sauterpande. Steg svampene ved kraftig varme i ca. 5 min. eller til de er gyldne. Tilsæt de øvrige ingredienser og lad svampene simre ved jævn varme og under forsigtig omrøring i ca. 3 min. eller til væden er næsten kogt væk. Tag panden af varmen og vend friske oreganoblade i.

Server de syltede svampe lune eller kolde.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.