Surkål med peberrodsskum
SERVERING
10 portioner
Peberrodsskum
Energiindhold for hele retten: 6730 kJ
Energifordeling:
Fiber: 0 g
Protein: 5 %
Kulhydrat: 18 %
Fedt: 77 %
Fjern de yderste blade af kålen og del den i 4 stykker. Fjern stokken og snit kålen i fine strimler. Smelt smørret i en tykbundet gryde sammen med eddike og vand. Kom kålen i gryden sammen med salt og krydderier og kog ca. 1 time under jævnlig omrøring – til den er mør. Smag kålen til med friskkværnet peber og evt. lidt ekstra salt og eddike.
Pisk fløden til et let skum og smag til med rigelig peberrod, citronsaft, salt og peber.
Server kålen i små portioner som tilbehør og top op med peberrodsfløden.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000