Spread til sandwich – med oliven og soltørrede tomater

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 400 g Arla® fresh cheese 50+ (16%)
  • 20 g purløg
  • 50 g sort oliven uden sten
  • 50 g soltørret tomat
  • 50 g grøn oliven uden sten

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 4310 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 16 %
Kulhydrat: 19 %
Fedt: 65 %

Fremgangsmetode

Hak oliven og soltørrede tomater hurtigt i en foodprocessor – det må ikke blive til mos. Vend de hakkede ingredienser sammen med flødeost og purløg.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.