Spinatbagt laks

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • Groft salt
  • friskkværnet peber
  • 40 g citronsaft
  • 300 g Arla® økologisk skyr 0,2%
  • 1 kg hel laks uden skind
  • 150 g skyllede babyspinatblade

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 8450 kJ

Energifordeling:

Fiber: 2.8 g
Protein: 48 %
Kulhydrat: 4 %
Fedt: 48 %

Fremgangsmetode

Del laksen i 10 stykker. Svits spinaten ved kraftig varme i ca. 2 min. til den falder sammen – og lad den dryppe godt af. Blend spinat meget fint. Vend skyr sammen med spinat, citronsaft, salt og peber. Smag marinaden til. Vend laksestykker i marinaden og bag det i ovnen.

Bagetid

Ca. 10 min. ved 100°.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.