Smørrebrød med hamburgerryg, kålchips, tartare-mayo & syltet squash
SERVERING
10 portioner
kålchips
tartare-mayo
syltet squash
Vend grønkålen i sesam og olivenolie i en skål og lad det trække 15 min. Bred grønkålen ud på en bageplade og bag det sprødt i ovnen ca. 5 min.
Findel mayonnaise i en multihakker sammen med persille, kapers og skalotteløg.
Smag til med salt og peber.
Bring eddike, sukker og vand i kog til sukkeret er opløst. Hæld lagen over squashspiralerne og lad det trække 5-10 min. Hæld lagen fra, dryp af og bland med sesam.
Placér hamburgerryggen på brødet og kom tartare-mayo ovenpå.
Pynt med syltet squash og kålchips og servér.
Tip: Særdeles velegnet til sandwich med groft brød eller rugbrød.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Danish Crown Professional
Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919