Skyr med havtorn-brombærsirup

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

Havtorn-brombærsirup

  • 300 g brombær
  • 240 g ahornsirup
  • 150 g optøede havtorn

Sprøde rugflager

  • 25 g Rørsukker
  • 50 g Lurpak® smør - smeltet
  • 100 g rugflage
  • 1 kg Arla® Skyr 0,2%

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 9990 kJ

Energifordeling:

Fiber: 31.4 g
Protein: 23 %
Kulhydrat: 59 %
Fedt: 18 %

Fremgangsmetode

Havtorn-brombærsirup

Kom ahornsiruppen i en lille gryde og kog den uden låg i ca. 8 min. eller til der er ca. ½ dl tilbage. Tag gryden af varmen og kom havtorn og brombær i. Vend forsigtigt rundt og lad siruppen køle af.

Sprøde rugflager

Vend rugflager, smør og sukker godt sammen. Kom rugflagerne på en plade med bagepapir og bag dem midt i ovnen – rør af og til. Lad de sprøde rugflager køle helt af.

Anret skyr i små skåle og hæld havtorn-brombærsirup over lige inden serveringen.

Bagetid

Ca. 10 min. ved 200°.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.