Skyr med havtorn-brombærsirup
SERVERING
10 portioner
Havtorn-brombærsirup
Sprøde rugflager
Energiindhold for hele retten: 9990 kJ
Energifordeling:
Fiber: 31.4 g
Protein: 23 %
Kulhydrat: 59 %
Fedt: 18 %
Kom ahornsiruppen i en lille gryde og kog den uden låg i ca. 8 min. eller til der er ca. ½ dl tilbage. Tag gryden af varmen og kom havtorn og brombær i. Vend forsigtigt rundt og lad siruppen køle af.
Vend rugflager, smør og sukker godt sammen. Kom rugflagerne på en plade med bagepapir og bag dem midt i ovnen – rør af og til. Lad de sprøde rugflager køle helt af.
Anret skyr i små skåle og hæld havtorn-brombærsirup over lige inden serveringen.
Ca. 10 min. ved 200°.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000