Skaldyrssauce

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 5 g Groft salt
  • 150 g zittauerløg
  • 25 g Lurpak® smør
  • 500 g Arla Pro® Flødefraiche 30%
  • 30 g koncentreret tomatpuré
  • 300 g god hummerfond

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 7160 kJ

Energifordeling:

Fiber: 4.1 g
Protein: 4 %
Kulhydrat: 8 %
Fedt: 88 %

Fremgangsmetode

Steg løgene i smørret. Tilsæt tomatpuré og steg i yderligere ca. 1 min. Tilsæt fond og vand og kog i ca. 10 min. Tilsæt flødefraiche og kog saucen i yderligere ca. 5 min. Smag til med salt og server.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.