Sildefilet på grillet grovbrød og kål med skyr-remoulade og ærter

TID

60 minutter

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 10 skiver Færdigstegte panerede sildefileter
  • 10 skiver brød med kerner
  • 1 stk stort spidskål
  • 200 g vild quinoa (udblødte og kogte)
  • 10 stilke bredbladet persille
  • 1 dl citronolie
  • 0,5 dl citronsaft
  • 2,5 dl skyr
  • 2,5 dl pickles
  • 250 g ærter
  • 3 tsk Karry
  • salt og peber

Fremgangsmetode

Optø sildefileterne.

Snit spidskålen fint og vend det med quinoa, fintsnittet bredbladet persille, citronolie og citronsaft. Smag til med salt og peber.

Rør skyren med pickles, ærter og karry og smag til med salt og peber.

Grill eller rist brødet og fordel den marinerede kål derpå. Læg en fisk på hver skive og afslut med skyr-remouladen. Server straks. Pynt evt. med frisk dild.

TIP!

Varm evt. fisken direkte fra frost i ovnen ved 230°C i ca. 9 minutter.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Royal Greenland

Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
Tlf: 98154400

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.