Sellerihummus med wasabi og æblecidereddike

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 500 g skrællet knoldselleri
  • 20 g Lurpak® smør
  • 6 g Groft salt
  • 300 g Arla® Skyr 0,2%
  • 15 g æblecidereddike
  • 2 g wasabi

Pynt

  • karse

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 2210 kJ

Energifordeling:

Fiber: 20.4 g
Protein: 36 %
Kulhydrat: 33 %
Fedt: 31 %

Fremgangsmetode

Læg knoldsellerien på et stykke alufolie og fordel smør og salt herpå. Pak alufolien godt omkring knoldsellerien og bag den i ovnen til den er mør. Lad den køle af.

Del den bagte knoldselleri i mindre stykker og kom dem i en foodprocessor. Blend et øjeblik til de er let mosede og tilsæt skyr, eddike, salt og wasabi. Blend til en jævn blanding. Smag til. Pynt med karse.

Bagetid

Ca. 2 timer ved 200° – varmluft.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.