Sellerihummus med wasabi og æblecidereddike
SERVERING
10 portioner
Pynt
Energiindhold for hele retten: 2210 kJ
Energifordeling:
Fiber: 20.4 g
Protein: 36 %
Kulhydrat: 33 %
Fedt: 31 %
Læg knoldsellerien på et stykke alufolie og fordel smør og salt herpå. Pak alufolien godt omkring knoldsellerien og bag den i ovnen til den er mør. Lad den køle af.
Del den bagte knoldselleri i mindre stykker og kom dem i en foodprocessor. Blend et øjeblik til de er let mosede og tilsæt skyr, eddike, salt og wasabi. Blend til en jævn blanding. Smag til. Pynt med karse.
Ca. 2 timer ved 200° – varmluft.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000