Savoykålvinaigrette

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 1 savojkål

Vinaigrette

  • 25 g Arla Harmonie® økologisk piskefløde 38%
  • 6 g 6 hårdkogte æg (grofthakkede eller delt 2 gange på en æggedeler)
  • 25 g koldpresset rapsolie
  • 80 g grofthakkede kapers
  • 25 g grov sennep
  • 25 g Dijonsennep
  • 20 g sherryeddike
  • friskkværnet peber
  • 20 g finthakkede dildkvist

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 4730 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 24 %
Kulhydrat: 21 %
Fedt: 55 %

Fremgangsmetode

Del kålen i 2 og damp den i saltet vand – til den er mør, men med bid. Afkøl i koldt vand og lad de halve hoveder dryppe af i en hulbakke.

Vinaigrette

Pisk sennep og eddike sammen i en skål og pisk gradvist olien i. Vend dressingen med fløde, æg, kapers og krydderurter.

Skær kålen (kold eller lun) i 10 både og anret dem på et fad. Hæld vinaigretten over kålen. Pynt med dild og friskkværnet peber.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.