Savoykålvinaigrette
SERVERING
10 portioner
Vinaigrette
Energiindhold for hele retten: 4730 kJ
Energifordeling:
Fiber: 0 g
Protein: 24 %
Kulhydrat: 21 %
Fedt: 55 %
Del kålen i 2 og damp den i saltet vand – til den er mør, men med bid. Afkøl i koldt vand og lad de halve hoveder dryppe af i en hulbakke.
Pisk sennep og eddike sammen i en skål og pisk gradvist olien i. Vend dressingen med fløde, æg, kapers og krydderurter.
Skær kålen (kold eller lun) i 10 både og anret dem på et fad. Hæld vinaigretten over kålen. Pynt med dild og friskkværnet peber.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000