Sandwich med rugbrøds-falafel, broccoli og persille

Ingredienser

Rugbrøds-falafel

  • 400 g revet eller groft blendet rugbrød
  • 200 g broccoli

Marinade

  • 60 g god olivenolie
  • 15 g Salt
  • 5 g peber
  • 20 g hvidløg
  • 40 g tahin
  • 30 g peanutbutter

Øvrige

  • 10 stk Buffalo Burgerboller skåret
  • 300 g salat
  • 100 g syltede rødløg

Fremgangsmetode

Blendt alle ingredienserne til marinaden, så den er ensartet i konsistensen. Vend rugbrød, persille og broccoli sammen i en stor røreskål, så det er godt fordelt. Hæld marinaden over og rør det godt sammen til det har en ensartede konsistens og ligner en fars. Stilles på køl/frost i 30 min.  

Den kolde masse formes til runde kugler på ca. 20-25 g/ styk. Tryk dem lidt flade, hvis de skal bruges til sandwich. Hvis de skal i salat skal de bare være runde. Stilles på frys inden fritering i min. 30 min. og gerne længere. Det er vigtigt, at de kolde inden de friteres.

Varm olie i en gryde op til 180°C. Fritér dem i ca. 2 min eller til de er sprøde. Lægges på sugende papir, drys evt. med lidt spidskommen og salt inden servering.

Saml sandwichen med salat, syltede rødløg og rugbrøds-falafel

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Lantmännen Unibake/Schulstad Bakery Solutions

Oensvej 28
8700 Horsens
Danmark
Tlf: 76284999

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.