Salat af grønne bønner med urtesaltet kylling, merian og hvide bønner
SERVERING
10 portioner
Urtesaltet kylling
Dressing
Tilbehør
Energiindhold for hele retten: 12350 kJ
Energifordeling:
Fiber: 0 g
Protein: 24 %
Kulhydrat: 38 %
Fedt: 38 %
Kør salt, peber, timian og laurbærblade i en foodprocessor og bland kyllingelårene med krydderierne. Lad lårene marinere til næste dag.
Steg kyllingelårene i ovnen – til kødet er gennemstegt. Lad kyllingen køle af, pil kødet fra benene og skær det i mindre stykker.
Bland en dressing af mayonnaise, skyr, fløde, citronsaft, merian, salt og peber.
Vend grønne og hvide bønner i dressingen og til sidst kyllingen. Smag det hele til og tilsæt evt. mere merian, salt og peber. Anret på et stort fladt fad og drys med løgtop eller purløg.
1-1½ time ved 150°.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000