Fremgangsmetode

Udskriv

Flæk, udkern og skær græskarret i både. Vend bådene med knust hvidløg, rapsolie, salt og peber. Bag dem i en forvarmet ovn 25 min. v. 200°C.

Kog quinoaen som anvist og skyl den i koldt vand.

Skær romanescoen i buketter og kog dem i saltet vand 4 min.

Steg de optøede rejer i olie 3-4 min. Tilsæt soya og hakket ingefær og steg yderligere 3 min.

Vend quinoaen med romanesco, græskar, plukket persille, kapers, kaperslage og honning.

Server straks med de stegte rejer.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.