Kog eddiken op med brun farin, stjerneanis, kanel, ingefær i skiver, kardemomme[1]kapsler, nelliker og rødløg i skiver. Hæld den varme lage over de optøede fisk, og lad det trække ved stuetemperatur i 1 time.
Kog de sorte bønner i usaltet vand, til de er møre. Det tager ca. 30-40 minutter.
Skær æblerne i tern og vend dem med finsnittet forårsløg, revet ingefær, limesaft, knust hvidløg, citronolie, sorte bønner og grofthakket brød karse. Smag til med salt og peber.
Server straks med rugbrød og de marinerede sild.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.