Rødkålssalat med pærer og tyttebær

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 6 g Groft salt
  • 800 g rødkål
  • 3 stykker pære i små tern, fx conference
  • 300 g Arla Harmonie® økologisk fraiche 5%
  • 50 g tyttebærsyltetøj

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 3424 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 13 %
Kulhydrat: 65 %
Fedt: 22 %

Fremgangsmetode

Vend fraiche, tyttebærsyltetøj og salt sammen i en skål. Kom rødkål og pærer i dressingen og vend godt rundt. Smag til.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.