Rødbedekogte rustikke rodfrugter

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 10 kg rødbedesaft
  • 2 kg rodfrugt
  • 50 g Lurpak® smør
  • fint salt
  • 500 g Arla Harmonie® økologisk hytteost 4%
  • friskkværnet hvid peber
  • 10 stilke finthakket vintersar (timian kan også bruges)

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 9600 kJ

Energifordeling:

Fiber: 69 g
Protein: 24 %
Kulhydrat: 56 %
Fedt: 20 %

Fremgangsmetode

Kog rodfrugterne i rødbedesaften ca. 25 min. – til de er møre. Sigt saften fra i en skål.

Kom saften i en gryde og reducer ind til det halve. Monter koldt smør i den indkogte saft. Smag til med sar, salt og peber. Vend rodfrugterne i rødbedesaucen. Server rodfrugterne med hytteost.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.