Rodfrugtfløde med blå ost og urter

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 1 g Arla Harmonie® økologisk piskefløde 38%
  • 300 g pastinak i grove stykker
  • friskkværnet peber
  • fint salt
  • 100 g Arla® Høgelund Sønderjysk Blå 60+
  • 10 stilke sødskærm (kørvel kan også bruges)

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 0 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 4 %
Kulhydrat: 7 %
Fedt: 89 %

Fremgangsmetode

Kog fløden med pastinakker i ca. 1 time ved jævn varme og under låg. Det er vigtigt, at låget holder tæt, da pastinakkerne ellers vil blive brune. Sigt fløden.

Blend fløde, ost og urter til en jævn blanding. Smag til med salt og peber. Tilsæt evt. lidt kogt pastinak, hvis saucen er for tynd, til den ønskede konsistens.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.