Rejecocktail med grape og agurk

TID

30 minutter

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 500 stk Nordatlantiske koldtvandsrejer (optøede)
  • 10 stk rød grapefrugt
  • 5 stk lime
  • 2 spsk chipotle
  • 2,5 spsk sirup
  • 4 fed hvidløg
  • 2 stk agurk
  • 200 g sugarsnaps
  • 3 stk rød snackpeber
  • 1 bdt koriander

Fremgangsmetode

Pres 5 grapefrugter og 5 lime gennem en si. Blend saften med chipotle, sirup og hvidløg.

Skær agurker og snackpebre i små tern. Snit sugarsnaps i tynde skiver.

Skær skallen af de resterende grapefrugter og skær dem i fileter.

Vend rejerne med grape-/limesaften, agurk, peberfrugt, sugarsnaps, grapefileterne og friskhakket koriander og server straks.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Royal Greenland

Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
Tlf: 98154400

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.