PWC’s urtebøffer

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 25 g knust hvidløg
  • 15 g Groft salt
  • 220 g æg
  • 150 g hvedemel
  • friskkværnet peber
  • 50 g finthakket persille
  • 1000 g groftrevne grøntsager (fx. broccoli, Gulerod fx pastinak, selleri - evt. overskud fra salatbaren)
  • 150 g fintrevne løg
  • 200 g Arla Harmonie® økologisk hytteost 4%
  • 300 g kogte brune ris
  • 5 g tørret timian
  • olie til stegning

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 15970 kJ

Energifordeling:

Fiber: 48.6 g
Protein: 12 %
Kulhydrat: 36 %
Fedt: 52 %

Fremgangsmetode

Bland alle ingredienserne godt sammen. Form til bøffer og steg dem i rigeligt olie ved høj varme ca. 5 min. på hver side til de er let gyldne. Lad dem dryppe af på fedtsugende papir.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.