PWC’s bagte rødbedesalat
SERVERING
10 portioner
Bagte rødbeder
Tranebærkompot
Olie/eddikedressing
Friterede pastinakker
Energiindhold for hele retten: 11120 kJ
Energifordeling:
Fiber: 0 g
Protein: 11 %
Kulhydrat: 46 %
Fedt: 43 %
Skær rødbederne i store tern. Vend ternene med olie. Bag rødbederne midt i ovnen til de er møre. Lad demkøle af.
Kog tranebær og sukker sammen til en tyk kompot.
Pisk alle ingredienserne godt sammen. Smag til.
Skær pastinakken i julienne og friter dem i varm olie. Lad dem dryppe godt af på fedtsugende papir.
Anret salaten på et fad med rødbeder, kompot og smuldret ost. Hæld dressingen over og kom de friterede pastinakker på toppen. Pybt med oregano.
Ca. 60 min. ved 180°.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000