PWC’s bagte rødbedesalat

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

Bagte rødbeder

  • 15 kg olie
  • 1 kg rødbede

Tranebærkompot

  • 90 g Rørsukker
  • 150 g frosne tranebær eller tyttebær

Olie/eddikedressing

  • 7 g Groft salt
  • friskkværnet peber
  • 40 g olivenolie
  • 30 g honning
  • 50 g frosne tranebær eller tyttebær
  • 25 g hvid balsamicoeddike

Friterede pastinakker

  • 600 g olie til friturestegning
  • 150 g renset pastinak
  • 200 g Arla Apetina® classic minitern 10%

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 11120 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 11 %
Kulhydrat: 46 %
Fedt: 43 %

Fremgangsmetode

Bagte rødbeder

Skær rødbederne i store tern. Vend ternene med olie. Bag rødbederne midt i ovnen til de er møre. Lad demkøle af.

Tranebærkompot

Kog tranebær og sukker sammen til en tyk kompot.

Olie/eddikedressing

Pisk alle ingredienserne godt sammen. Smag til.

Friterede pastinakker

Skær pastinakken i julienne og friter dem i varm olie. Lad dem dryppe godt af på fedtsugende papir.

Anret salaten på et fad med rødbeder, kompot og smuldret ost. Hæld dressingen over og kom de friterede pastinakker på toppen. Pybt med oregano.

Bagetid

Ca. 60 min. ved 180°.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.