Pulled Turkey med pasta tortiglioni, valnødder, kapers og citron

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 0,33 g Pulled Turkey Danish Crown Professional
  • 900 g tortiglioni pasta koges efter anvisningen på emballagen - alternativt f.eks. pasta penne
  • 2 stk skalotteløg
  • 4 fed hvidløg
  • 3 spsk olivenolie
  • 50 g smør
  • 125 g valnød
  • 1 dl kapers
  • 2 tsk fint revet citronskal
  • 1 dl frisk oregano
  • parmesan

Fremgangsmetode

Sådan tilbereder du retten

Hak skalotte- og hvidløg fint og steg 2 minutter på en stegepande. Tilsæt smør og finthakkede valnødder og steg ved svag varme i 2 minutter yderligere. 

Hæld Pulled Turkey, kapers og citronskal og stegeskyen fra Pulled Turkey ved og kog op. Sigt vandet fra pasta og vend med pastasaucen. Riv parmesan over og servér med friske oreganoblade

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Danish Crown Professional

Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.