Porchetta toast
SERVERING
10 portioner
Porchetta
Sennepsdip
Surkål
Toast
Energiindhold for hele retten: 16470 kJ
Energifordeling:
Fiber: 19 g
Protein: 17 %
Kulhydrat: 31 %
Fedt: 52 %
Skær skorpen på svineslaget væk. Bland fennikel, hvidløg og fennikelfrø og rosmarin med salt og bred blandingen ud på svinelaget. Rul slaget til en rulle og bind den stramt med bomuldssnor. Læg rullen på en rist over en gastrobakke med vand i og steg kødet i ovnen. Slut af med at grille porchettaen ved maxtemperatur til den har et flot stegt udseende. Lad kødet hvile inden det skæres i skiver.
Bland alle ingredienserne til en jævn dip og smag til med salt og peber.
Varm surkålen og bland den med strimler af frisk fennikel.
Smør brødskiverne med smør på begge sider og læg porchetta og ost på halvdelen af skiverne. Top med de resterende brødskiver og grill dem til gyldne og sprøde toasts. Lad dem hvile et par minuter før de halveres. Serveres varme sammen med den lune surkål og sennepsdip.
Ca. 5 timer ved 125°.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000