Porchetta toast

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

Porchetta

  • 25 g fed hvidløg i tynde skiver
  • 10 g Salt
  • 200 g fennikel i tynde skiver
  • 10 g grofthakkede frisk rosmarinblad
  • 1500 g svineslag
  • 15 g knuste fennikelfrø

Sennepsdip

  • friskkværnet peber
  • 200 g Arla® cream cheese naturel 70+ (25%)
  • 5 g hakket kørvel
  • 3 g Salt
  • 50 g sennep

Surkål

  • 100 g fintstrimlet fennikel
  • 300 g surkål

Toast

  • 50 g Lurpak® smør
  • 10 skiver Arla® Pro cheddar 50+ i skiver
  • 20 skiver surdejsbrød
  • 300 g porchetta i tynde skiver

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 16470 kJ

Energifordeling:

Fiber: 19 g
Protein: 17 %
Kulhydrat: 31 %
Fedt: 52 %

Fremgangsmetode

Porchetta

Skær skorpen på svineslaget væk. Bland fennikel, hvidløg og fennikelfrø og rosmarin med salt og bred blandingen ud på svinelaget. Rul slaget til en rulle og bind den stramt med bomuldssnor. Læg rullen på en rist over en gastrobakke med vand i og steg kødet i ovnen. Slut af med at grille porchettaen ved maxtemperatur til den har et flot stegt udseende. Lad kødet hvile inden det skæres i skiver.

Sennepsdip

Bland alle ingredienserne til en jævn dip og smag til med salt og peber.

Surkål

Varm surkålen og bland den med strimler af frisk fennikel.

Toast

Smør brødskiverne med smør på begge sider og læg porchetta og ost på halvdelen af skiverne. Top med de resterende brødskiver og grill dem til gyldne og sprøde toasts. Lad dem hvile et par minuter før de halveres. Serveres varme sammen med den lune surkål og sennepsdip.

Stegtid

Ca. 5 timer ved 125°.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.