Pizza Sliders

SERVERING

12 portioner

Ingredienser

  • 12 g økologiske oksefrikadeller 12g, TULIP FOODSERVICE
  • 300 g pulled pork TULIP FOODSERVICE
  • 12 skiver pepperoni i skiver, TULIP FOODSERVICE
  • 1 stk grøn squash
  • 2 stk rødløg (1-2 stk)
  • 1 stk rød chili
  • 3 stk bøftomat
  • 2 fed hvidløg
  • 2 spsk tomatpuré
  • 200 g revet ost
  • 50 g gær
  • 1 liter vand
  • 15 g Salt
  • 1,6 kg hvedemel
  • olie
  • Salt
  • peber

Fremgangsmetode

Pizzadej (laves dagen før): Opløs gær i lunken vand, tilsæt 400 g mel og rør godt sammen.

Tilsæt salt og mel til dejen bliver fast og slipper. Del dejen i små boller og lad dem hæve natten over.

Hak rødløget fint og rist det let i en gryde med olie. Tilsæt finthakket squash, finthakket chili og tomatpuré. Skær tomaterne i fine tern som vendes i til sidst og lad det simre. Smag til med salt og peber.

Rul bollerne ud og form dem som små både. Fyld hver båd med tomatfyld. I 4 af bådene fyldes oksefrikadellerne og toppes med revet ost. Bag nu alle bådene ved 225 °C efter 5 min. tilsættes 4 både pulled pork og ost og de sidste både fyldes med pepperoni. Bådene bages færdig til de er gyldne og sprøde.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Danish Crown Professional

Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.