Fremgangsmetode

Udskriv

Sådan gør du

1. Sæt ovnen på 200°C.

2. Brun kødet af i olien

3. Tilsæt Taco Spice Mix, vand og lad det simre på middelvarme uden låg i 5–10 min.

4. Skær øjne, næse og mund på peberfrugterne og skær toppen af. Fyld kødet i.

5. Bland crème fraiche och Ranch Style mix til en dressing og stil på køl.

6. Knus en håndfuld nachochips og læg i peberfrugten med revet os.

7. Gratinér peberfrugtsdødningehoveder I 7–10 min eller servér dem som de er med ranch dressingen samt salsa.

Tid

Forberedelse: 10 min

Madlavning: 15 min

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Santa Maria
Ringager 2A
2605 Brøndby
Danmark
43967900
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.