Paneret skrubbe på ovnbagte krydrede speltkerner med porrer, korender og sprøde løg

TID

40 minutter

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 10 kg Skubbefilet færdigstegt 70-100g
  • 1 kg hvedekerner
  • 2 liter fjerkræbouillon
  • 4 stk porre
  • 200 g korende el. rosiner
  • 10 bdt limeblad (gerne fra frost)
  • 5 stk appelsin
  • 10 stk nellike
  • 3 stk hele kanelstang
  • 5 stk hele stjerneanis
  • evt. limebåde og frisk basilikum

Fremgangsmetode

Læg fiskene til optøning på en rist eller lignende.

Skyl hvedekernerne og kom dem i en gastrobakke eller et ovnfast fad.

Kog bouillonen op med porrer i skiver, korender, limeblade, appelsinfileter, nelliker, kanel og stjerneanis. Hæld det over hvedekernerne og læg et stykke bagepapir over.

Dæk gastrobakken med stanniol og bag i ovnen i 35 min. ved 180 °C.

Server hvedekernerne med fiskene og evt. limebåde og friskhakket basilikum.

TIP!

Fisken kan evt. lunes i ovnen direkte fra frost i ca. 9 min. ved 230 °C.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Royal Greenland

Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
Tlf: 98154400

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.