Paneret skrubbe på ovnbagte krydrede speltkerner med porrer, korender og sprøde løg
TID
40 minutter
SERVERING
10 portioner
Læg fiskene til optøning på en rist eller lignende.
Skyl hvedekernerne og kom dem i en gastrobakke eller et ovnfast fad.
Kog bouillonen op med porrer i skiver, korender, limeblade, appelsinfileter, nelliker, kanel og stjerneanis. Hæld det over hvedekernerne og læg et stykke bagepapir over.
Dæk gastrobakken med stanniol og bag i ovnen i 35 min. ved 180 °C.
Server hvedekernerne med fiskene og evt. limebåde og friskhakket basilikum.
Fisken kan evt. lunes i ovnen direkte fra frost i ca. 9 min. ved 230 °C.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
Tlf: 98154400