Ovnstegt citrus-, rosmarin- og timianmarineret kamfilet med ovnbagte søde kartofler og knoldselleri

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 1 kg kamfilet citrus-, rosmarin- og timianmarineret, Danish Crown Professional
  • 1 kg sød kartoffel
  • 1 kg knoldselleri
  • 1 kg rødløg i kvarte
  • 2 dl olivenolie
  • 1 dl flydende honning
  • 10 g frisk chili i tern
  • 1 spsk røget paprika
  • 4 stængler rosmarin
  • 2 tsk Salt

Pynt

  • rød chili
  • frisk rosmarin
  • timian

Fremgangsmetode

Tilberedning

Steg kamfileten i ovnen efter anvisning.

Skrub eller skræl de søde kartofler og skær dem i skiver på 1½ cm. Skær skrællen af knoldsellerien og skær i skiver, der passer til de søde kartofler. Skær rødløgene i kvarte. Læg grøntsagerne i en bradepande med bagepapir. Dryp med olivenolie, flydende honning. Drys med chilitern og røget paprika. Stik rosmarinstængler i fadet og drys med salt. Bag grøntsagerne i varmluftsovn ved 200 °C i ca. 30 minutter, til de er møre. 

Flæk chilierne, brænd dem på en pande lige inden servering. Pynt med frisk rosmarin og timian.

Servér skiver af stegt kamsteg med bagte grøntsager og dressing.

Tilbehør

Dressing rørt af halv mayonnaise og halv græsk yoghurt smagt til med røget paprika, knust hvidløg og tørret chili.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Danish Crown Professional

Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.