Ost i krydderolie

SERVERING

20 portioner

Ingredienser

  • 500 liter Riberhus® økologisk mellemlagret i tern (gerne rester)
  • 0,5 liter rapsolie
  • 2 g 2 Citron
  • 2 g 2 frisk rosmarinkvist
  • 4 g 4 laurbærblad
  • 3 g flagesalt
  • 10 g 10 sort peberkorn
  • 5 g 5 kafir limeblad

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 8830 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 24 %
Kulhydrat: 1 %
Fedt: 75 %

Fremgangsmetode

Skær osten i små tern (1×1 cm). Skræl citronen med en tyndskræller (kun det gule). Pres citronerne og gem saften. Fordel ost, citronskal, -saft og de øvrige ingredienser taglagt i et højt glas. Hæld til sidst olien over osten, så den er dækket. Mariner osten i køleskabet i min. 1 uge. De marinerede ostetern er ideelle til salatbaren.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.