Fremgangsmetode

Udskriv

1

Fordel Anamma Pulled Vego på en bageplade med bagepapir og hæld olivenolie udover.

2

Opvarm Anamma Pulled Vego i ovn ved 175 grader varmluft i ca. 12-15 min. (Eller steg den på panden i olivenolie.)

3

Bland fintsnittet grønkål, spidskål, gulerødder, presset hvidløg og citronsaft med Bähncke Karrydressing. Smag til med salt og peber.

4

Fyld wraps med grønkålsslaw og Anamma Pulled Vego og rul dem stramt. Server wraps i halve eller mindre stykker.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Orkla Danmark
Delta Park 45 4. sal
2665 Vallensbæk Strand
Danmark
43589300
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Månedens tema

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.