Fremgangsmetode

Udskriv

1

Til den veganske "oste" sauce skrælles kartoflerne.

2

Skær dem i store tern.

3

Kom dem i en gryde med vand, der lige netop dækker kartoflerne.

4

Kom kartoflerne i en foodprocessor sammen med resten af ingredienserne.

5

Blend til saucen er cremet.

6

Anret Nachos (veganske) og fordel Anamma Pulled Vego, Vegansk "oste" sauce og Beauvais Red Kidney beans ovenpå.

7

Tilbered Vego Nachos i ovnen ved 200 grader i ca. 15 min. eller til Anamma Pulled Vego er 70 grader.

8

Pynt af med jalapenos og friske krydderurter

Tip:

Server vegansk ostesauce som dip, som bechamelsauce eller til at gratinere grøntsager eller ligende i.
 

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Orkla Danmark
Delta Park 45 4. sal
2665 Vallensbæk Strand
Danmark
43589300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.