Sauter 4 hakkede løg og hvidløg i jordnøddeolie.
Tilsæt koncentreret tomat, kokosmælk og 4 spsk. garam masala.
Lad retten simre.
Smag til med salt og peber.
Rør Anamma Vego Formbar med 1 hakket løg, 2 spsk. garam masala, salt og peber.
Form farsen til indiske vegoboller og steg dem i ovnen ved 200 grader i ca. 10-12 min.
Server vego masala med indiske vegoboller, cashewnødder, ris og friske krydderurter.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Orkla Foods
Delta Park 45 4. sal
2665 Vallensbæk Strand
Danmark
43589300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.
Vi udsender ca. 8-10 gange om året vores nyhedsbrev til alle, der arbejder professionelt med mad i de danske køkkener. Læs om produktnyheder og få den seneste inspiration direkte fra de førende leverandører til den danske foodservice-branche.
Nej tak