Fremgangsmetode

Udskriv

1

Sauter 4 hakkede løg og hvidløg i jordnøddeolie.

2

Tilsæt koncentreret tomat, kokosmælk og 4 spsk. garam masala.

3

Lad retten simre.

4

Smag til med salt og peber.

5

Rør Anamma Vego Formbar med 1 hakket løg, 2 spsk. garam masala, salt og peber.

6

Form farsen til indiske vegoboller og steg dem i ovnen ved 200 grader i ca. 10-12 min.

Tip

Server vego masala med indiske vegoboller, cashewnødder, ris og friske krydderurter.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Orkla Danmark
Delta Park 45 4. sal
2665 Vallensbæk Strand
Danmark
43589300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Månedens tema

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.