Fremgangsmetode

Udskriv

1

Skær rodfrugter i tynde skiver på mandolinjernet. Friter dem eller tør dem i ovnen.

2

Blend de tørrede Karljohan svampe til mel og rør det med Bähncke Mayonnaise.

3

Smag til med salt og peber.

4

Steg Anamma Vego Pølser i på panden i ca. 10-12 min, til de har centrumtemperatur af min. 70 grader.

5

Lun hotdog brød i ovnen ved 200 grader.

6

Server hotdog brød med salat, Anamma Vego Pølse, Karljohan mayonnaise, rodfrugtschips og friske krydderurter.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Orkla Danmark
Delta Park 45 4. sal
2665 Vallensbæk Strand
Danmark
43589300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Månedens tema

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.