Fremgangsmetode

Udskriv

1

Steg Anamma Vego Fars på en pande i olivenolie og kebabkrydderi.

2

Si vandet fra Beauvais Økologiske Cannelloni Bønner og blend dem sammen med olivenolie, citronsaft, og Bähncke Agurkerelish.

3

Lav en løgsalat af tyndskårede rødløg, olivenolie, sumak, og hakket persille Lun sandwichbrød i ovnen og halver dem.

4

Smør sandwichbrød med bønne/agurkehummus og fyld salat, Anamma Vego Fars, grillede peberstykker, tomater og løgsalat i.

Tip:

Prøv også at lave denne hummus med Beauvais Økologiske Butterbeans eller kikærter.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Orkla Danmark
Delta Park 45 4. sal
2665 Vallensbæk Strand
Danmark
43589300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.