Fremgangsmetode

Udskriv

1

Fordel Anamma Pulled Vego på en bageplade med bagepapir og hæld olivenolie udover. Opvarm Anamma Pulled Vego i ovn ved 175 grader varmluft i ca. 12-15 min. (Eller steg den på panden i olivenolie.)

2

Kom avokado, hvidløg, olivenolie og citronsaft i blenderen. Blend til en cremet konsistens. Si vandet fra Beauvais Økologiske Kikærter og kom dem i blenderen. Blend kikærterne med og smag spread til med salt og peber.

3

Lun sandwichbrød i ovnen og halver dem.

4

Smør sandwichbrød med avokado/kikærtespread og fyld salat, Anamma Pulled Vego, Beauvais Rødbeder i tern, hakkede rødløg og pistacienødder i.

Tip:

Prøv at krydre Anamma Pulled Vego med kebabkrydderi eller tex mex

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Orkla Foods
Delta Park 45 4. sal
2665 Vallensbæk Strand
Danmark
43589300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Månedens tema

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.