Fremgangsmetode

Udskriv

1

Skær kanterne af toastbrødet og rist det det gyldent.

2

Steg Lecora Mungbøf  sprød i olivenolie på en pande i ca. 10 min. Spejl æg.

3

Server toastbrød med Lecora Mungbøf, spejlæg,  Beauvais Rødbedetern, peberrod, hakket rødløg, kapers, Beauvais Økologisk Ketchup, Beauvais Engelsk Sauce og friske krydderurter.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Orkla Danmark
Delta Park 45 4. sal
2665 Vallensbæk Strand
Danmark
43589300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Månedens tema

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.