Fremgangsmetode

Udskriv

1. Dagen før:

Læg revelsbenene i en gryde og tilsæt bouillon, porter, løg, peberkorn, laurbærblade, timian og salt.
Lad det koge under låg i ca. 1 time til benene er godt møre.
Afkøl dem i lagen til næste dag (eller i køleskabet).

2. På dagen:

Rør Beauvais Tomatketchup, Beauvais Engelsk sauce, Bähncke Taffelsennep og Den Gamle Fabrik Boysenbær marmelade sammen til en marinade. Pensl marinaden på revelsbenene og grill/steg dem i ovnen ved 250 grader i ca. 15-20 min. Server ølben med Coleslaw, salat og friske krydderurter.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Orkla Danmark
Delta Park 45 4. sal
2665 Vallensbæk Strand
Danmark
43589300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.