Fremgangsmetode

Udskriv

1

Rør en gomadressing af Bähncke Vegan Mayo og tahin. Smag til med soya, limesaft og peber.  

2

Steg Lecora Mungbøffer på en pande eller i ovnen ved 200 grader til de er sprøde.  

3

Lun briochebollerne og smør dem med gomadressing og Beauvais Økologisk Ketchup. Fyld burgeren med snitgrønt,  Lecora Mungbøf, ristede enokisvampe, rødløg og friske krydderurter.  

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Orkla Danmark
Delta Park 45 4. sal
2665 Vallensbæk Strand
Danmark
43589300
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Månedens tema

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.