Økologisk solsikkerugbrød

SERVERING

1 portioner

Ingredienser

Iblødsætning

  • 900 g Økologisk Solsikkerugbrød 100/0
  • 500 g Økologiske Hørfrø
  • 400 Økologiske Solsikkekerner
  • 100 g vand

Opskrift

  • 3700 g Iblødsætning
  • 3000 g Stenformalet økologisk rugsigtemel
  • 500 g Dansk Økologisk Stenformalet Rugmel
  • 165 g Salt
  • 200 g Øko Færdigsur
  • 1600 g Dansk Økologisk Hvedemel
  • 105 g gær
  • 3200 g vand

NÆRINGSINDHOLD

NÆRINGSINDHOLD PR. 100 G BRØD:

Energi: 921 kJ/220 kcal

Fedt: 4,3 g

– mættede fedtsyrer: 0,4 g

Kulhydrat: 35,4 g

– heraf sukkerarter: 2,3 g

Kostfibre: 6,8 g

Protein: 6,3 g

Salt: 1,19 g

Fremgangsmetode

Flot og saftigt, økologisk solsikkerugbrød med hele, synlige solsikkekerner.

Dejtemperatur: 30-32 grader.

Æltetid: Ælt i 15 min. ved lav hastighed.

Liggetid: Ingen – vejes direkte i form.

Dejvægt: 1.100 g.

Form: Aluform 76140.

Dekoration: Overfladen glattes og drysses med solsikkekerner.

Hævetid: 40-45 min.

Bagetemperatur (vejledende): Bageriovn: 250 grader, faldende til 180 grader. Damp ved indsætning. Gastroovn: 230 grader, faldende til 170 grader. Damp ved indsætning.

Bagetid: 50-60 min. – de sidste 5 min. med åbent spjæld. (Kernetemp. min. 96 grader).

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Valsemøllen

Havnegade 58
6700 Esbjerg
Danmark
Tlf: 76103300

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.