Nordisk tzatziki med spidskål, æbler og løg

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 6 g Groft salt
  • 600 g spidskål
  • friskkværnet peber
  • 75 g finthakket rødløg
  • 150 g groftrevede grønne æble , fx mutzu
  • 500 g Kløver® yoghurt 2% græsk inspireret

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 2500 kJ

Energifordeling:

Fiber: 16.1 g
Protein: 34 %
Kulhydrat: 48 %
Fedt: 18 %

Fremgangsmetode

Drys kålen med salt og lad det dryppe af i en sigte i ca. ½ time.

Vend yoghurt, æble, rødløg, peber og den afdryppede spidskål godt sammen. Smag til.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.