Müslibar med kokos og tørrede tranebær

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 100 g Arla Harmonie® økologisk piskefløde 38%
  • 40 g mandel
  • 20 g solsikkekerner
  • 125 g havregryn
  • 100 g flydende honning
  • 40 g kokosmel
  • 30 g græskarkerne
  • 50 g hakkede tørret tranebær - eller andre tørrede frugter
  • 20 g hørfrø

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 9200 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 9 %
Kulhydrat: 43 %
Fedt: 48 %

Fremgangsmetode

Bring fløde og honning i kog i en tykbundet pande – til det begynder at tykne. Kom alle de tørre ingredienser i en skål og hæld fløden over. Bland det godt sammen – til fløden er fordelt i blandingen. Kom blandingen i en bageform (ca. 10 x 20 cm) beklædt med bagepapir og pres massen godt sammen, så det bliver en sammenhængende kage. Bag kagen midt i ovnen til den er lysebrun og gylden på toppen. Afkøl kagen i ca 15 min. før den skæres ud i 10-12 stk müslibarrer. Afkøl helt før servering.

Bagetid

Ca. 1 time ved 125°.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.