Müslibar med kokos og tørrede tranebær
SERVERING
10 portioner
Energiindhold for hele retten: 9200 kJ
Energifordeling:
Fiber: 0 g
Protein: 9 %
Kulhydrat: 43 %
Fedt: 48 %
Bring fløde og honning i kog i en tykbundet pande – til det begynder at tykne. Kom alle de tørre ingredienser i en skål og hæld fløden over. Bland det godt sammen – til fløden er fordelt i blandingen. Kom blandingen i en bageform (ca. 10 x 20 cm) beklædt med bagepapir og pres massen godt sammen, så det bliver en sammenhængende kage. Bag kagen midt i ovnen til den er lysebrun og gylden på toppen. Afkøl kagen i ca 15 min. før den skæres ud i 10-12 stk müslibarrer. Afkøl helt før servering.
Ca. 1 time ved 125°.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000