Misobagt laks med nudelsalat og soyamayonnaise
SERVERING
10 portioner
Misobagt laks med nudelsalat og soyamayonnaise
Nudelsalat
Sojamayonnaise
Servering
Miso fremstilles af gærede sojobønner og anvendes normalt i dashi, japansk bouillon, og i misosuppe. Her har vi i stedet anvendt den som tilbehør til laks. Til laksen serveres en lun nudelsalat samt en cremet soyamayonnaise
Varm ovnen til 100°.
Læg laksen på en smurt bageplade Blend miso, Knorr Professional Krydderipuré Ingefær og limeblade. Tilsæt vand, så du opnår en cremet konsistens, og dæk oversiden af laksen med misoblandingen.
Bag laksen i ovnen til en indre temperatur på 49°.
Læg nudlerne i blød i varmt vand i 5 minutter. Hæld derefter vandet fra.
Rør olie, Knorr Professional Krydderipuré hvidløg, Hellmann’s Sesame Soy og salt sammen. Vend nudlerne med løg, bønner og dressing.
Rør Hellman’s Real Mayonnaise, soja og eddike sammen.
Anret laksen og pynt med lime, koriander og sesam. Server med nudelsalaten og sojamayonnaisen.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Unilever Food Solutions
Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
Tlf: 43284100