Misobagt laks med nudelsalat og soyamayonnaise

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

Misobagt laks med nudelsalat og soyamayonnaise

  • 1,3 g laksefilet uden ben og skind
  • 400 g miso
  • 20 g Knorr Professional Krydderipuré Ingefær 750 g
  • 2 g limeblade
  • 150 ml vand

Nudelsalat

  • 400 g nudler glas
  • 100 ml rapsolie
  • 15 g Knorr Professional Krydderipuré Hvidløg 750 g
  • 200 ml Hellmann´s Sesam Soy Vinaigrette 1 l
  • 6 g Salt
  • 330 g salatløg
  • 400 g grønne sojabønner frosne

Sojamayonnaise

  • 400 g Hellmann´s Real Mayonnaise 1,85 kg / 2 l
  • 12 g japansk soya
  • 4 ml hvidvinseddike

Servering

  • 2 stk lime rå
  • 20 g koriander frisk, hakket
  • 15 g sesam frø

Fremgangsmetode

Misobagt laks med nudelsalat og soyamayonnaise

Miso fremstilles af gærede sojobønner og anvendes normalt i dashi, japansk bouillon, og i misosuppe. Her har vi i stedet anvendt den som tilbehør til laks. Til laksen serveres en lun nudelsalat samt en cremet soyamayonnaise

Varm ovnen til 100°.

Læg laksen på en smurt bageplade Blend miso, Knorr Professional Krydderipuré Ingefær og limeblade. Tilsæt vand, så du opnår en cremet konsistens, og dæk oversiden af laksen med misoblandingen.

Bag laksen i ovnen til en indre temperatur på 49°.

Nudelsalat

Læg nudlerne i blød i varmt vand i 5 minutter. Hæld derefter vandet fra.

Rør olie, Knorr Professional Krydderipuré hvidløg, Hellmann’s Sesame Soy og salt sammen. Vend nudlerne med løg, bønner og dressing.

Sojamayonnaise

Rør Hellman’s Real Mayonnaise, soja og eddike sammen.

Servering

Anret laksen og pynt med lime, koriander og sesam. Server med nudelsalaten og sojamayonnaisen.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Unilever Food Solutions

Ørestads Boulevard 73
2300 København
Danmark
Tlf: 43284100

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.