Mini-”pizza” med lufttørret skinke, svampe og syltet spidskål

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 10 stk Lufttørret skinke, Danish Crown Professional
  • 10 stk fladbrød
  • 500 g blandede svampe efter sæson
  • 1 stk stort skalotteløg
  • 100 g smør
  • saft af Citron
  • 2 stk små faste markchampignon
  • 1 stk spidskål
  • 0,5 dl sherryvineddike
  • 0,5 dl god olivenolie
  • Salt
  • peber
  • 1 bdt sødskærm

Fremgangsmetode

Udstik fladbrød med en udstikker på ca. 6 cm i diameter. Hak skalotteløg og svampe fint og rist det i varm smør, krydr med salt og peber og smag til med citronsaft. Skær kålen i fine strimler og marinér dem umiddelbart inden servering med salt, eddike og olivenolie. Smør hver pizza med svampekompot og top med kålen. Læg lufttørret skinke på brødene. Pynt med en tynd skive markchampignon og sødskærm.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Danish Crown Professional

Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.