Mini landgangsbrød med 3 slags ost

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

Løgchutney

  • 6 g hvidløg
  • 5 g olie
  • 200 g løg
  • 50 g æbleeddike
  • 3 g frisk timianblad
  • 25 g muscovadosukker
  • 5 skiver ristet brød - del midt over på langs
  • 100 g Arla® Tistrup Digekrone, økologisk
  • friskkværnet peber
  • 50 g ræddike eller radise i tynde skiver
  • 100 g hvidskimmelost fx Arla Unika® Rød Løber
  • 2 g eddike
  • 100 g pære i tynde både
  • 100 g Skimmelost fx Castello® Creamy Blue

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 7810 kJ

Energifordeling:

Fiber: 14.1 g
Protein: 16 %
Kulhydrat: 29 %
Fedt: 55 %

Fremgangsmetode

Løgchutney

Sauter løg og hvidløg i olien. Tilsæt sukker og lad det smelte under omrøring. Tilsæt eddike og timian og bring det i kog. Skru ned til svag varme og lad simre til løgene er møre – rør af og til.

Anret brødet med skiver af Digekrone og løgchutney i den ene ende. Fordel Rød Løber, ræddike og peber på midten af brødet. Fordel Castello og skiver af pærer vendt i eddike på den sidste del af brødet. Anret landgangsbrødene på et fad og server.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.