Mini landgangsbrød med 3 slags ost
SERVERING
10 portioner
Løgchutney
Energiindhold for hele retten: 7810 kJ
Energifordeling:
Fiber: 14.1 g
Protein: 16 %
Kulhydrat: 29 %
Fedt: 55 %
Sauter løg og hvidløg i olien. Tilsæt sukker og lad det smelte under omrøring. Tilsæt eddike og timian og bring det i kog. Skru ned til svag varme og lad simre til løgene er møre – rør af og til.
Anret brødet med skiver af Digekrone og løgchutney i den ene ende. Fordel Rød Løber, ræddike og peber på midten af brødet. Fordel Castello og skiver af pærer vendt i eddike på den sidste del af brødet. Anret landgangsbrødene på et fad og server.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000