Medister i salatbåd med pesto, grillet peber, glaze og rugchips

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 750 stk Inges Medister 100% DANSK®
  • 2 stk julesalat eller hjertesalat
  • 100 g rødløg i tynde skiver
  • 250 g grillet rød peber
  • 50 g grøn pesto
  • 1 spsk hvid balsamico
  • 0,5 dl balsamico-glaze
  • rugchips

Fremgangsmetode

Steg medisteren ved lav varme, til den er gylden og gennemstegt, ca. 20 min.
Skyl julesalaten og del den i 10 flotte, store blade.
Skær medisteren i 10 lige store stykker og læg et i hvert blad.
Kom rødløg og peber hen over, dryp med pesto rørt med hvid balsamico samt med glaze.
Knus evt. rugchipsene en anelse, drys og servér.

Tip: Prøv også at servere medisteren som en hotdog i f.eks. brioche-hotdogbrød.

 

 

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Danish Crown Professional

Danish Crown Vej 1
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: 89191919

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.