Makaroni med sølvbeder, grillede grønne asparges og nældepesto
SERVERING
10 portioner
Nældepesto
Kålsalat
Makaroni
Energiindhold for hele retten: 22710 kJ
Energifordeling:
Fiber: 69.1 g
Protein: 12 %
Kulhydrat: 53 %
Fedt: 35 %
Blend brændenælder, olie, ost og hvidløg til en ensartet pesto. Smag til med salt og peber.
Knug spidskål med salt, så kålen falder sammen. Snit rabarber i papirstynde skiver og vend dem sammen med spidskålen. Anret kålsalat i portionsglas og dryp med nældepesto.
Grill asparges – til de er møre og har grillstriber. Vend de grillede asparges med olie, salt og peber.
Kog makaroni al dente i saltet vand. Hæld til afdrypning.
Sauter løg og hvidløg i smør. Tilsæt bladbeder og steg yderligere et par minutter – til bladene falder lidt sammen. Tilsæt bouillon og kog retten godt igennem. Tilsæt fløde og merian – og kog ind til saucen tykner let. Tilsæt den kogte makaroni og vend det godt sammen. Smag til med salt og peber. Anret makaroni retten i portionsskåle og top med revet ost, friskkværnet peber og de grillede asparges.
Server evt. med madbrød og ekstra pesto.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000