Leverpostej med spegeskinke og spicy tappanade

SERVERING

4 portioner

Ingredienser

  • 200 stk Stryhn’s Grovhakket leverpostej
  • 4 stk tomat
  • 30 g Ajvar
  • 4 kviste sambal oelek eller anden chili

Pynt

  • 2 kopper timian kviste

Fremgangsmetode

Ajvar og Sambal oelek eller anden chili blandes og smages til efter behov/ønske. Dette kommes i en dressingbeholder

Leverpostej skæres i skiver og anrettes med spegeskinke og tomater, dertil stilles dressingbeholderen. Pynt med timiankviste

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Delitaste

Vestre Kirkevej 13-19
4000 Roskilde
Danmark
Tlf: 33233294

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.