Fremgangsmetode

Udskriv

Tofu bøffer

  1. Bland alle ingredienser sammen til en lidt fast fars. Stil på køl i 30-60 min. inden bagning.
  2. Kom bagepapir på en bageplade. Stil 10 alu-ringe på ca. 10 cm i diameter på bagepladen og sprøjt eller smør godt med fedtstof.
  3. Fordel massen i ringene, tryk dem en lille smule sammen og bag dem i 10 min. på 180°C.
  4. Lad bøfferne køle lidt ned og fjern ringene. Brug dem som de er eller steg dem 1 min. på hver side for at gøre dem mere sprøde.

Blue cheese creme

  1. Varm fløden op til 50°C, smelt osten i og køl massen ned.
  2. Pisk den i ca. 30-50 sekunder i hånden inden brug.

Stegte løg

  1. Varm olien op, tilsæt løg og rør i dem en gang i mellem. De må ikke blive sorte. Tilsæt sukker når løgene begynder at blive møre og vend godt rundt. Krydr med lidt salt og peber.

Syltede rødløg

  1. Kog eddike og sukker op og tilsæt løg. Koges i 1 min., hæld på patentglas, læg låg på og stil dem på køl.

   

Anretning

  1. Tø brødene efter anvisning og bag dem i 2-3 min. ved 180°C.
  2. Smør over- og underboller med blue cheese creme.
  3. Anret med en tofu-bøf.
  4. Læg stegte løg og syltede rødløg på.
  5. Læg overbollerne på.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Schulstad Bakery Solutions
Oensvej 28, Hatting
8700 Horsens
Danmark
76285000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Tofu bøffer

Blue cheese creme

Stegte løg

Månedens tema

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.