Fremgangsmetode

Udskriv

Bland den friske koriander og mizuna bladene sammen.

Lime mayo

Bland mayonnaisen sammen med limeskal og limesaft og smag til med salt og peber – mayo’en må gerne være lidt peberstærk. 

Jackfruit vendt i BBQ sauce

Svits løg og chili af i lidt olie og tilsæt ananas og sukker. Vend det rundet til det begynder at karamellisere. Kom eddike i og kog det ind i ca. 2 minutter under omrøring. Tilsæt Jackfruit og varm det igennem under omrøring. Smag til med salt og peber. Lad det køle af.

Kokossalsa

Bland alle ingredienser sammen og smag til med salt og peber. 

Samlevejledning

Varm burgerbollerne ved 190°C i ovnen i 2-3 minutter. 

Smør bollerne med limemayo, og læg koriander/mizuna på bunden. 

Kom 2 gode skefulde jackfruit BBQ på og læg lågen på toppen. 

Server burgeren lun med salsaen ved siden af – evt. i kokosskal.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Schulstad Bakery Solutions
Oensvej 28, Hatting
8700 Horsens
Danmark
76285000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Lime mayo

Jackfruit vendt i BBQ sauce

Kokossalsa

Månedens tema

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.