Fremgangsmetode

Udskriv

Burger dressing

  1. Hæld vineddiken over estragonen og lad den stå i ca. 10 min.
  2. Bland eddike-/estragonblandingen i mayoen, tilsæt ketchup og sukker og rør sammen.


Syltede rødløg

  1. Skær rødløgene i tynde skiver og læg dem i en beholder.
  2. Hæld sukker, eddike og vand i en gryde og varm op til sukkeret er smeltet.
  3. Hæld eddikelagen over løgene og lad dem køle af.
  4. Syltede rødløg kan holde længe i patentglas på køl, men kan bruges så snart de er afkølede.

  

Anretning

  1. Steg bøfferne på begge sider.
  2. Læg en skive ost på hver bøf, mens bøfferne er på panden.
  3. Tilsæt en smule vand til panden og læg låg på (dampen hjælper planteosten til at smelte).
  4. Rist bollerne på skærefladen til de får en smule farve og sprødhed.
  5. Smør over- og underbolle med estragonmayo.
  6. Læg et stykke salat på hver underbolle.
  7. Læg de to bøffer i med syltede rødløg ovenpå hver bøf og læg overbollen på.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Schulstad Bakery Solutions
Oensvej 28, Hatting
8700 Horsens
Danmark
76285000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Burgerdressing

Syltede rødløg

Månedens tema

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.