Fremgangsmetode

Udskriv

Tø dejen efter anvisning.

Del dejen i to eller fire lige store dele, og rul dem ud til cirkler.

Fordel kartoffelskiverne på dejen, drys med salt.

Stil pizzaerne til hævning et lunt sted eller i raske skab til 3 x størrelse.

Bag pizzaerne ved 230°C gerne på bage sten i ca. 10 minutter.

Pynt pizzaerne med pesto, tomater, mozzarella og frisk spinat og oregano, salt og peber

Servér med en god salat til

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Schulstad Bakery Solutions
Oensvej 28, Hatting
8700 Horsens
Danmark
76285000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Månedens tema

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.